Logo
Español
Deutsch
Nederlands
English
Sombrero
Wij serveren ook vegetarische gerechten en houden rekening met speciale dieten.              Donderdags: Visplateau voor 2 pers.              Wekelijks wisselende Kaart!
Speise 1
Speise 2
Speise 3
Speise 4
Speise 5
Hartelijk welkom in ‘Restaurante EL SOMBRERO’ op het eiland van de eeuwige lente: La Palma!
Het Mediteraanse klimaat nodigt uit tot de Mediteraanse keuken.
We zijn op La Palma, het eiland van de eeuwige lente, het eiland met het eeuwige Mediteraanse klimaat. Wat is er dan beter om mee te doen met het Mediteraanse leven en van ‘Isla Bonita’ ook culinair met volle teugen te genieten?

De seizoens georiënteerde keuken van El Sombrero combineert Mediteraanse ingrediënten zoals olijvenolie, knoflook en wijn met verse groenten en de beste producten uit de regio zodat de geheel eigen smaak geen uitleg nodig heeft. Dit alles wordt afgemaakt met een tikje zuiver Franse keuken zodat onze menus en gerechten van de kaart een vol zuidelijk aroma hebben. Wij noemen dit de Frans-Mediteraanse keuken van El Sombrero.

Natuurlijk hoort bij een smakelijk gerecht ook een goed glas wijn. Of u nou van Spaanse wijnen, Palmerische wijnen of internationale wijnen houdt: onze omvangrijke wijnkaart biedt zelfs kenners voldoende variatie. Natuurlijk hebben wij ook aan de bierdrinkers gedacht: ook ons bier assortiment biedt keuze uit nationale en internatiole soorten en merken.
Wein
Speise1
Speise 2
Speise 3
Speise 4
Speise 5
Op het terras of bij de openhaard?
Geen punt: op het terras van het in koloniale stijl gebouwde El Sombrero kan men heerlijk genieten van de warme zon en uitgebreid eten. Toch, ondanks het Mediteraanse klimaat, kan het ook bij ons af en toe wat frisser zijn en dan zit men liever binnen dan buiten. Wij nodigen u dan van harte uit om in ons restaurant plaats te nemen bij de openhaard en te genieten van de goede service, de Frans-Mediteraanse keuken en het gezellige geknisper van het haardvuur.

El Sombrero ligt op uw weg.
Onderweg op de zonnige westzijde van La Palma kunt u El Sombrero eigenlijk niet voorbij rijden: Aan de hoofdstraat die van de Cumbre-tunnel over El Paso naar Los Llanos gaat (de LP-3) bevindt El Sombrero zich aan de linkerkant in de bocht met de wegwijzers richting 'Fuencaliente/Los Canarios' .

naar de routekaart

Wij verheugen ons erop u snel in ons restaurant welkom te mogen heten!
Legal Notice       © Copyright 2017 ¡DISFRUTA! La Palma - Uwe S. Meschede